Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

DIOS EXISTE


Αφίσα στην Μαδρίτη.
Ο ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΧΙ !!!


Αφορμή για τες βλασφημίες που ακολουθούν είναι οι εξαγγελίες του προεδρικού ότι από τώρα και στο εξής θα καταναλώνει μονό ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Καλή φάση αλλά εκτός από το καλό παράδειγμα θα ήταν καιρός να ασχοληθείτε με τα καθήκοντα σας που είναι η ανάληψη πολιτικής δράσης για τον εκμοντερνισμό της κοινωνίας (προοδευτική παράταξη αυτοαποκαλείστε...). Εγώ, μονό πολίτικο μάρκετινγκ βλέπω.

Κατά τ αλλά έρευνες για πετρέλαια ακούω, μονάδες φυσικού αεριού πλωτές και μη, γήπεδα γκολφ, ατελείωτες και συνεχείς επεκτάσεις πολεοδομικών ζωνών και μπλα, μπλα, μπλα.

Ο ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΧΙ !!!
Αν στην Ισπανία είναι ειρωνεία στην Κύπρο είναι πολιτική πεποίθηση. Αφού στα σχολεία της κυβέρνησης διδάσκεται ένας συγκεκριμένος Θεός, οι λιγοστές μας αργίες είναι σε σχέση με Αυτόν, την φιλοσοφία την καταργήσαμε, τι να την κάνουμε την πνευματικότητα αφού υπάρχει αυτό το Άγιο το πνεύμα.
Ο Πρόεδρος μας παντρεύει την κόρη του με προκλητική αφέλεια σε ρεζερβέ high class εκκλησιά για να μας θυμίσει ότι η πολιτική εξουσία και πλασιέ του Θεού πάνε πακέτο.

To περιβάλλον ομως πουθενά, ουτε στα σχολεία, ούτε στες πόλεις, ουτε στο μυαλό κανενος. Τι κλιματικές αλλαγές και μαλακίες? Στην χώρα των ντιβέ-φλοπερ? Στην χώρα που οι υπουργοί συνδιαλέγονται με ζαμπλουτους επιχειρηματίες χωρίς να σοκάρεται κανείς και μετα μας πουλανε την "αναπτηξη" ως δημόσιο συμφέρον (μαρίνα λεμεσου κ.α)?
Ουτε καν στοιχειώδη γεωγραφία δεν διδάσκονται τα παιδια! Δεν μπορουν οι Κυπροι να ενταξουν στο μυαλο τους την κλιμακα του τόπου τους, να αντιληφθόυν ενα γεωγράφικο χάρτη, να καταλαβουν που ανήκουν.

Ειναι ρατσιστές κι εχτός αυτού οταν κάθονται περίφανα στο κκαφέ, ειναι πεπεισμένοι οτι σημαδεύουν με το χλωρό πουλλί τους το κεντρο της γης...