Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ!!!

Με εντάλματα σύλληψης οδηγήθηκαν την περασμένη Πέμπτη στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, η Βέρα Σαμψών και η κόρη της Ασημίνα, ιδιοκτήτριες της εφημερίδας «Μάχη» και της εταιρείας «'Ατρωτος ΛΤΔ». Ένταλμα σύλληψης είχε εκδοθεί και εναντίον του Σωτήρη Σαμψών, συνιδιοκτήτη επίσης της εταιρείας και της εφημερίδας, αυτό όμως δεν μπορούσε να εκτελεστεί λόγω της ασυλίας που απολαμβάνει ως εκ της ιδιότητας του βουλευτή.
Την οικογένεια Σαμψών σύρει στα δικαστήρια ο ιδιοκτήτης εταιρείας κατασκευών, στον οποίο εξέδωσαν δύο επιταγές που δεν είχαν αντίκρισμα. Στην πρώτη περίπτωση, στις 15 Νοεμβρίου 2007, εξέδωσαν μία επιταγή για το ποσό των 4.270 ευρώ. Ο παραπονούμενος, Χρίστος Γενεθλής, την παρουσίασε για εξαργύρωση δύο φορές, και στις δύο όμως περιπτώσεις η επιταγή επιστράφηκε από την τράπεζα και ακόμα παραμένει απλήρωτη. Στις 19 Νοεμβρίου 2007 εξέδωσαν άλλη μία επιταγή στον παραπονούμενο, αυτή τη φορά για το ποσό των 850 ευρώ, η οποία παρουσιάστηκε στην τράπεζα έξι συνολικά φορές και παραμένει επίσης μέχρι σήμερα απλήρωτη.

Η ακρόαση της υπόθεσης ήταν ορισμένη για τις 22 Σεπτεμβρίου 2009, όμως και οι τρεις κατηγορούμενοι αγνόησαν το δικαστήριο, αφού δεν εμφανίστηκε κανένας από αυτούς ενώπιόν του. Ως εκ της απαξίωσής τους αυτής, εκδόθηκαν εναντίον τους τα εντάλματα σύλληψης. Αυτά εκτελέστηκαν την περασμένη Πέμπτη και η υπόθεση επαναορίστηκε για το Μάιο του 2010.


ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
Κωδικός άρθρου: 906778
ΠΟΛΙΤΗΣ - 04/11/2009, Σελίδα: 20


ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΟΛΑΝ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.

ΕΝΤΑΞΗ ΠΕΣ, ΕΝ ΜΑΣ ΚΟΦΤΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΖΙΑΙ ΧΡΩΣΤΑ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΡΙΑΛΛΙΑ, ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΤΖΙΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΙ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΓΥΡΟ!!! 

ΕΜΕΝΑ ΕΝ ΤΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΡΕ ΚΥΡΙΕ. ΤΙ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑ ΕΝ ΤΟΥΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΛΥΦΚΕΙ?

ΠΙΕΝΝΕΤΕ ΕΣΣΩ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΞΕΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟΝ 15ΧΡΟΝΟ ΤΖΙΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΠΟΛΛΕΣ Α!


Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΟΥΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΝΑ ΚΑΜΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ, ΕΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΙΣΣΙΗΜΟΥ ΤΖΙΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΒΑΡΚΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ.


ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: