Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2010

ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΧΙΟΥΜΟΡ...


Ο γέρος Άραβας ζει στη Νέα Υόρκη για πάνω από 40 χρόνια. Θέλει να φυτέψει πατάτες στον κήπο του, αλλά είναι μόνος κι αδύναμος. Στέλνει λοιπόν ένα e-mail στο γιο του, που
σπουδάζει στο Παρίσι :  

- Αγαπημένε μου γιε, είμαι πολύ λυπημένος επειδή δεν μπορώ να φυτέψω πατάτες στον κήπο μας. Είμαι βέβαιος πως, εάν ήσουν εδώ, θα με βοηθούσες να σκάψουμε τον κήπο.
Σε αγαπώ, ο πατέρας σου.

- Σε μια ώρα, ο γέρος λαμβάνει e-mail απάντησης από το γιο του: Αγαπημένε μου πατέρα, παρακαλώ μην αγγίζεις τον κήπο, γιατί ΕΚΕΙ έκρυψα το ΠΡΑΜΑ.
Σ' αγαπώ κι εγώ, Ahmed.

- Σε 15 λεπτά, ο αμερικανικός στρατός, το ναυτικό, το FBI , η CIA και οι Rangers περικυκλώνουν το σπίτι του γέρου, σκάβουν ολόκληρο τον κήπο, ερευνούν το σπίτι, γδύνουν τον γέρο, ΔΕΝ βρίσκουν απολύτως τίποτε και φεύγουν απογοητευμένοι.

- Μισή ώρα αργότερα, ο γέρος λαμβάνει ένα άλλο email από το γιο του : Αγαπημένε μου πατέρα, είμαι βέβαιος ότι ο κήπος είναι ήδη σκαμμένος και μπορείς να φυτέψεις τις πατάτες. Έκανα ό,τι μπορούσα για να σε βοηθήσω από το Παρίσι.
Σ'αγαπώ, Ahmed.


...ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΕΜΑΙL, MERCI ΜΑΡΙΑ


3 σχόλια:

rose είπε...

xaxaxaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

Το λογισμικό που χρησιμοποιούν για να παρακολουθεί ολα τα emails του κόσμου ονομαζόταν Carnivorous και τώρα άλλαξαν το όνομα του σε κάτι άλλο.
Ειναι εγκατεστημένο και στην Κύπρο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΖΑΝΙ

τωρά πρέπει να εν Panfagus που το λαλούσιν.