Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

ΧΑΜΕΝΟΙ - LOST


H ομάδα των  Εικαστικών Σαλτιμπαγκων Παραχαρακτών SPALAGROM με σαρκαστικό χιούμορ αγγίζει τα πρόσωπα που χρόνια τώρα κρατανε υπόδουλη (από "αγάπη" και "χρέος") την Κυπριακή κοινωνία αλλά παραμένουν "ιερά" και αυστηρά προστατευμένα μέσα από την συνωμοσία της κυπριακής μαφίας που σχεδόν ισότιμα λαμβάνουν μέρος : πολιτικά κόμματα, μμε , αστυνομία, οικονομικοί μεγιστάνες σε ρόλο μαριονετιστών, εκκλησία, εισαγγελία και φυσικά οι εξ-άρνιο-μενοι πολίτες που αποφάσισαν να τιμήσουν τον νόμο της σιωπής, την Κυπριακή Ομερτά για "να περάσουμεν". 

Αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε μερικά από τα "έργα" τους σε τακτά χρονικά διαστήματα αφού εξασφαλίσαμε την αποκλειστικότητα! Ακολούθως ας τραβήξουν τον διαδυκτιακό τους δρόμο ελεύθερα...


ΧΑΜΕΝΟΙ...

 κλικ για μεγέθυνση


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χε χε! Έτοιμοι για ψηφοδέλτιο!!
Βασικά εκτος απο lost γενικότερα ειναι όλοι τους και lost in translation! Ολοι θελουν τα ίδια πράγματα (κυρίως εξουσία...) αλλα το διατυπώνουν με διαφορετικά επιχειρήματα.
Συγχαρητήρια στους SPALAGROM για την παρουσιάση μερικών ιθαγενών συντελεστών της Μπανανα Λαντ!

the Idiot Mouflon είπε...

Το ύφος του Μακάριου εν' άπαιχτο...

Ανώνυμος είπε...

ειδες το Γιωρκάτζη ήνταλως τον θωρεί?

koutso είπε...

Μεγαλείο...ζήτω η Κουλουφολάνδη,είδαμα το χάλι μας τόσα χρόνια.Μπράβο σας!!!

rose είπε...

μ αρεσει που μπηκε και το ετεροχρονισμένο "τουβλο" της Βασιλισσας

koutso είπε...

O Ssssssssshιλλούρης που ενι?

Ανώνυμος είπε...

οι Spalagrom δεν θα μπορούσαν να εντάξουν όλους τους...ηθοποιούς σ'ένα πίνακα αλλά φαντάζομαι ότι προσπάθησαν να μην αφήσουν παραπονούμενους. Δυστυχώς έμεινε έξω ο κ.Συλλούρης...δεν τον φοβάμαι πολύ όμως γιατί εχει ψηλή αυτοεικόνα, θα το ξεπεράσει. Αυτός που θα το παρει στραβα αν το μάθει οτι απουσιάζει από το πάνθεον των μαγάλων ειναι ο Ομήρου! Παρακαλώ να μην του το αποκαλύψετε.

τοκαζανι