Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ


Μ'ενα κλικ μεγαλωνει..

ΑΠΟ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΤΕΛΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ  ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ. (ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΕΛΛΙΑΣΜΕΝΑ. ΠΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΗΠΟ ΚΑΙ ΠΑΡΚΟ, ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΤΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ, ΤΑ ΣΧΟΛEΙΑ, ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΓΛΥΤΩΣΑΝ?)




 
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ http://an-archi-a.blogspot.com/...ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΜΩ ΕΓΩ. ΕΝΑ ΕΜΠΝΕΣΜΕΝΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΝΕΟ-ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ. ΕΧΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙ...

1 σχόλιο:

koutso είπε...

Ενα μόνο θα σου πω:αν ο "εμνευσμένος" σχεδιαστής ή και αρχιτέκτονας του συγκεκριμμένου κτίριου ήξερε ότι στη νεο-κλασσική αρχιτεκτονική υπερισχύει το συμπαγές αντί των μεγάλων ανοιγμάτων δεν θα έκανε αυτό όπως και πολλά άλλα παρόμοιας "έμπνευσης" κτίρια.Εκτός απο εμπνευσμένους αρχιτέκτονες η Κύπρος διαθέτει και αρκετούς εμπνευσμένους νεο-Κυπραίους,κούλουφους, οι οποίοι στη προσπάθεια τους να επιδείξουν την οικονομική τους "ευμάρεια" μας πηδούν την αισθητική ανακυκλόνοντας ένα "στυλ" που καμμιά σχέση με την εποχή μας έχει.Φαντάζομαι ότι εκείνα τα υαλοστάσια θα βλέπουν νότο ή ακόμη χειρότερα ανατολή ή δύση.Χέστε την ενεργειακή απόδοση, αυτό το κτίριο και χειμώνα θα θέλει κλιματισμό.