Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

ΞΙΠΕΤΣΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ


Αυτό κυκλοφόρησε στα ημέιλ. Καταρχήν δεν υπογράφεται.  Είναι λίγο αντιδεοντολογικό εφημερίδα  να δημοσιεύει ανυπόγραφη άποψη. Εχτός και αν ο αποστολέας του ημέιλ απέκοψε την υπογραφή. ΜΕΓΑΛΗ τράμπα. Προσδίδει στην "άποψη" λιγότερο ατομικό χαρακτήρα, υπάρχει λόγος?


 κλικ για να μεγαλώσει..



Θα ήταν πολύ χρήσιμο να λέει και το όνομα της η κοπελίτσα που το έγραψε. Το χειρότερο είναι που νομίζει ότι έχει άποψη. Εντάξει, το κορυφαίο είναι που αναφέρει ότι πρέπει να σέβονται το εγχώριο πολιτιστικό επίπεδο!!! ΚΑΛΑ, ΒΓΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΚΟΤΑ?

Λοιπόν πιστεύω ότι η κοπελίτσα, παρασύρθηκε από την γενική παραφροσύνη και αδικία που επικρατεί και σύγχυσε τις πούτσες με τις φρούτσες. Με το συμπάθιο.

Ένα, είναι ότι δεν σου εύχομαι ποτέ σου να ζήσεις προσφυγιά, ούτε εγώ έζησα, ευτυχώς. Γιατί δεν ρωτάς την μάνα σου, την γιαγιά σου να σου πουν? Έχεις γιαγιά που ήρτε από την Σμύρνη? Αυτοί έφυγαν κυνηγημένοι από τον θάνατο της ανθρώπινης τρέλας και των όπλων, ενώ οι ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ που περιγράφεις προσφυγοποιήθηκαν από παρόμοιες καταστάσεις ή ακόμα χειρότερα την φτώχεια, την πείνα, την υπέρτατη αδικία των δεσποτικών καθεστώτων στα οποία γεννήθηκαν. Ξέρεις τι σημαίνει να πεινάς τζιαί να μυρίζει το φαΐ που δίπλα?  
Τον πίνακα του Σκεμπετζίνο Ντα Φάιν "Ο ΝΥΣΤΙΚΟΣ ΥΠΝΟΣ" ξέρεις τον?

Τέλος πάντων αυτά είμαι σίγουρος ότι τα ξέρεις καλύτερα από εμένα. Αυτό που θίγεις κυρίως είναι την έννοια της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και είσαι απαράδεκτη. Μέχρι και οι πίθηκοι (συχνότερα από τους χριστιανούς) αντιμετωπίζουν τον συν-πίθηκο τους με αλληλεγγύη σε στιγμές δυσκολίας.

ΞΙΠΕΤΣΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΤΡΕΣΙΗ.

Μια πρόταση σου θα κρατήσω : "θα αγωνιστώ με όλα τα νόμιμα μέσα που διαθέτω για την ισοπολιτεία και την δίκαιη αντιμετώπιση των πολιτών της". ΕΥΓΕ!

Επειδή οι διοικούντες τούτου του τόπου -σαν συμμορίτες- σ' έπιασαν από τον λαιμό τα βάζεις με τους πιο αδύνατους, αυτούς που στραγγάλισαν τα κακά του κόσμου ούλλου? ΑΛΟΙΘΩΡΙΣΕΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ. Όπως δυστυχώς οι περισσότεροι αδύνατοι άνθρωποι εν καιρώ κρίσης. 

ΙΣΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΚΤΥΠΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΤΥΠΟΥΝ.

   

6 σχόλια:

the Idiot Mouflon είπε...

Μια μικρή μετατροπή στο πείραμα-πρόταση που μας παρουσιάζει η κοπελιά.

Να πάρει το "στάτους" που θέλει αλλά ... να πάει και στη χώρα προέλευσης -των όποιων αιτητών ασύλου -και να ξεκινήσει από εκεί. Να ζήσει υπό εκείνες τις συνθήκες.

Να δούμε μετά αν θα καταφέρει να φτάσει μέχρι την Κύπρο.

koutso είπε...

Ακόμα ένα απόβρασμα του πολύ καλά εδραιωμένου κυπριακού κατεστημένου.
1.Δεν γράφει τ'ονομα της η κότα
2.Μιλά με τρόπο που μιλούν όλοι στα ΜΜΕ.
3.Οταν για 35 χρόνια ακούεις τα ίδια π΄ραματα πως περιμένεις να αρθρώσεις διαφορετικό λόγο.
4.Και σαν δεν έφταναν όλα αυτά όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί επαναλαμβάνουν με το ίδιο ύφος και φρασιολογία τα ίδια πράματα.
5.Δηλαδή 5 σταθμοί επι 5 φορές κάθε νύκτα πως να μην σου γίνει πλύση εγκεφάλου στο τέλος καταντάς το ίδιο.
6.Επι πλέον όλες οι φυλλάδες εκφράζονται με το ίδιο ξύλινο ύφος.

Τι στο δκιάλο πάει στραβά μεσ'τούτη την Κουλουφολάνδη?

koutso είπε...

@ Aγρινό εν παίζε σε φίλε μου ΕΥΣΤΟΧΟΤΑΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ!
Ας πάει να περάσει ότι περνούν αυτοί που τα κοπελλούδκια τους δέρνους τις μαυρούες.
Κωλόρατσα,πουστοκυπραίοι

osr είπε...

γειά στο στόμα σου κάζανε!!!!!!!!

σωστός ο αγρινός και ο κώστας ο λεβέντης!!!!!

ουδείς εκον κακός......... η άνγοια είναι ο χειρότερος σύμβουλος

φυσικά από την άλλη εν οίδα ότι ουδέν οίδα

φυσικά και από την παράλλη βάζεις την λογική την γαμημένη να δουλέψει και βγάζεις τα συμπεράσματα για τον λόγο που υπαρχει η αδικία που επικαλείται η παντελώς άσχετη κοπελλιτσα

απαντήσεις υπάρχουν φτάνει να είναι κάποιος πρόθυμος να ψάξει

ειδικά τώρα με το ίντερνετ που είναι πανεύκολο

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΖΑΝΙ

να σαι καλα οσρ.

Πράγματι ευστοχότατο το σχόλιο του Αγρινου. Άμα κάτσει ένας που τούτους τους "βολεμένους" τζιαί πει της ήνταλως ήρτε Κύπρο, πόθεν ήρτεν τζιαί που ήθελεν να πάει, εννα κλαιει 1 εβτομαδαν.

Κακά τα ψέματα θέλω πολλά να μάθω ποια σκαρκά το έγραψε τούτο το κείμενο. Που την άλλη όμως ενεν σπάνια περιπτωσή αφού όπως λέει τζιαί ο Κώστας ο κόσμος έφαεν τόσιν πλύση εγκεφάλου κάθε νύχτα που την τηλεόραση που θεωρεί πολλα λογικά τουτα που λαλεί η σκαρκά.

Κατά τ άλλα εκατατάξαν μας 25ους μίσσιημου στην ελευθερία του τύπου!!!

Εν εκαταλάβαν τούτοι οι Γάλλοι οι "reporteurs sans frontiers" ότι εν η μεγαλύττερη σκλαβιά η βλακία, η αναμάσηση του κοινωνικά αποδεκτού, η απόλυτη προσύλωση στην ομαλότητα...άλα αυτά μας μαλθάκωσαν, οπως και την εξυπνόβλακα αρθρογράφο που πήγε να το παίξει τσεκεβάρα...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΖΑΝΙ

λοιπόν, το βρήκα τελικά. Είναι από την εφημερίδα "Η Σημερινή" τη 1/10/09.

http://www.sigmalive.com/simerini/analiseis/other/197388

Το κείμενο υπογράφει Φ.Ιωάννου. Αρα λανθασμένα αυτός που προώθησε το ημέιλ, απέκοψε την υπογραφή της.

Υπάρχει και γκρουπ στο φάτσα-μπουκ το οποίο δεν έχει λάθος!
http://nn-no.facebook.com/group.php?gid=42822341862