Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

cocacola bomb


  το φωτομοντάζ είναι από τον φίλο 4πλιν1. Κάνε κλικ για ζουμ.




Η  ΚΟΠρ κατάγγειλε την ΑΕΛ για σοβαρά επεισόδια επειδή οπαδοί της έριξαν στον αγωνιστικό χώρο ένα χάρτινο ποτηράκι cocacola. Μην το υποτιμάτε και είναι επικίνδυνα αυτά τα πράματα, σε όλο τον κόσμο το πρόβλημα αυτό έχει πάρει διαστάσεις. Καλούνται οι ΑΕΛΙΣΤΕΣ να σταματήσουν να βλέπουν φαντάσματα κανένας δεν θέλει να βλάψει εσκεμμένα το σωματείο και σταμάτα να πέτας cocacola bomb!

Η ΑΕΛ έφαε κόλλημα επειδή δεν ανέχτηκε την κοροϊδία του στημένου τελικού κυπέλλου και αντί να γλύψει βγήκε στην αντεπίθεση. Είναι η πολλοστή φορά που καταγγέλλεται η ΑΕΛ φέτος, αφού μέχρι και για χαρτοπόλεμο έχει τιμωρηθεί με 5000ε αφορολόγητο πρόστιμο. Οι οπαδοί της, αποδεδειγμένα οι πιο ισχυροί στην Κύπρο, επιφυλάσσονται. Απ΄ ότι μαθαίνω, αν πει τζιαί τσακρίσει τούτος ο κόσμος κανένας δεν τους σώζει τούτους ούλλους τους καραγκιόζιες. Αλλά εν κρίμα τόση ενέργεια να πάει σε λάθος κατεύθυνση. ΑΕΛΙΣΤΑ, μεν αλοιθωρήσεις χτύπα τους αληθινούς υπεύθυνους που σφυρίζουν αδιάφορα.
.μυρίζει μπαρούτι.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα ντα που βάλλεις ρε..... αν ήσουν στη θέση τους τουτους ήντα που ηταν να κάμεις ρεεεεεε να τους περιπέζεις? αααα? ατε παλιοκακομαθημένα.............επια σε καμοια φορα η αστυνομία μας? ααααα?????

Ανώνυμος είπε...

MAA pian astinomia sas re paliokathikia...... mpatsoi gourounia dolofonoi

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΖΑΝΙ

μα τι λετε? Αυτο που λέτε εσιη σχέση με την ανάρτηση?