Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ...


Ενώ ο κυπριακός ένδοξος λαός παρακολουθεί αμήχανος τα διάφορα τρελά που συμβαίνουν, ο Τσουρούλλης 007 αποφάσισε να ανακαλύψει ακόμα ένα σκάνδαλο και να βυθίσει την κοινή γνώμη σε περισυλλογή.

Ενώ εδώ και σχεδόν 1 χρόνο κυκλοφορούν στα περίπτερα αρωματικά χώρου που καπνίζονται και μαστουρώνουν τους φτωχούς χαρμάνηδες....να σου και ο Τσουρουλλης επαναστάτησε και αποφάσισε να σώσει την κοινωνία από τους εμπόρους του μυρωδικού θανάτου.

Ήταν υπέροχος αυτός και η εκπομπή του, αφού όλα έμοιαζαν εντελώς από αλλού, σταματημένα κάπου στο παρελθόν, μια μαστουρωμένη εκπομπή που έσβισε κάπου στν χρόνο. Απορώ μέχρι που θα φτάσει το κακόγουστο "στήσιμο" εκπομπών στην κυπριακή τηλεόραση.

Τέλος πάντων, ούτε το μεγαλύτερο κατόρθωμα του dream και των άλλων διάσημων πια εναλλακτικών "ναρκωτικών" δεν κατόρθωσαν να διακρίνουν και να μας αναφέρουν. Ότι προσφέροντας "υγιή ανταγωνισμό" (χεχε...) και πληθώρα επιλογών στους ταλαιπωρημένους Κυπρίους χαρμάνηδες, έριξαν την τιμή του χόρτου κατά 10 και πλέον ευρωπουλάκια το γραμμάριο! Μεγάλο πλήγμα για τους λίγους και εκλεκτούς ντήλερς, όπως φυσικά και για αυτούς που ρυθμίζουν το παζάρι (ποιοι ειναι αυτοι?)...Λέτε να θύμωσαν τώρα που είναι γιορτές?

Ίσως και να ήταν μια ευκαιρία για πραγματική συζήτηση περί της ουσίας του θέματος αλλά μονό από ουσίες καταλάβεις κ. Τσουρούλη, την ουσία πάντα την αφήνεις πίσω, προτιμάς τηλεθέαση πονηρέ... Που την νεολαία του κόμματος μεταπήδησες απευθείας στο κανάλι, φυσιολογικά πράματα και ελεύθερος τύπος...τςςςςςς


Και ενώ εμείς παίζουμε πελλό σαν κοινωνία ενώ γεμίζουν οι φυλακές μας με παιδιά ακόμα μια ευρωπαϊκή χώρα κάνει βήματα προς τα εμπρός ακούγοντας τον λαό της. Πρόκειται για την Πολωνία που σύμφωνα με τον πρόσφατο νόμο αποποινικοποίησε την κατοχή 15γρ. κάνναβης, 5γρ. χασίς, 1,5γρ. ηρωίνης, 1γρ. κοκαΐνης, 2γρ. μεταμφέταμίνης, 5 δόσεις LSD και 4 χαπιών ectasy. 

Εντωμεταξύ το επιστημονικό περιοδικό the lancet δημοσίευσε μια πρόσφατη έρευνα που κατατάσσει τα διάφορα ναρκωτικά που κυκλοφορούν στον κόσμο με σειρά επικινδυνότητας. Την παρουσιάζω προς προβληματισμό.





κάντε κλικ για μεγέθυνση


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή εγώ που γουστάρω να καπνίζω ρίγανη θα μου κάνει ειδική εκπομπή ο Κος Τσουρούλης!!!

Ανώνυμος είπε...

μονο αν πληγουν κάποια άλλα συμφέροντα, ας πούμε αν πέσει η εμπορευσημότητα του δεντρολίβανου τότε θα έχεις την τιμή να σου αφιερώσουν εκπομπή, μετα απο λίγο ίσως και ένα νέο νόμο για να σε κάτσουν μέσα.
Ε τότε ίσως να γίνει και η πρώτη κυπριακη επανάσταση αφού η σουβλα εννα μείνει ορφανή.

the Idiot Mouflon είπε...

Δεν είναι όμως εντελώς αθώα τα αρωματικά χώρου, έτσι;

Να σου μεταφέρω σχόλιο γνωστού μου που διαμένει στην περιοχή Αγ. Νάπας και παρατήρησε τους μιτσιούς που κάμνουν ουρές στα περίπτερα: "Περπατούν τζιαι κουτσουφλούν, άλλα παν να κάμουν τζιαι άλλα γίνουνται".

Βεβαίως, το μεγαλύτερο πλήγμα είναι για τους "κανονικούς" (έχεχεχε) εμπόρους.

Επληροφορήθην μάλιστα ότι τοιούτοι θα χάσουν διπλά...

Πάει περίπατο η αίγλη των κυπρίων εμπόρων που εκατάφεραν μιαν παγκοσμίως ανεπανάληπτη κατάσταση, το χόρτο να έχει σχεδόν ίδια τιμή με το κοκό.

Ανώνυμος είπε...

μα σιουρα εννεν αθωο αφού εν για να μαστουρώνουν που το πίννουν, αλλα εν τζιαι θέμα κουλτουρας..το ποτόν εν αθώο? οι διάφορες γόμες? Οσπου εν απαγορευμένον θα τραβά τους μιτσιους παραπάνω.
Ας αναλάβουν οι γονείς και τα σχολεια καμια ευθύνη, ουλλα να τα καμουν οι νόμοι και οι μπάτσοι..?

Οι μιτσιοι βαρκουνται που ζιουν, χομπυ τους εν το γηπεδο τζιε ο καφκας, τουτα εν ενοχλούν κανενα?