Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΤΙ-ΦΑ / ΑΝΤΙ-ΡΑ Ή ΑΝΤΙ-ΠΡΟΟΔΟΣ?

 
Το αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα έχει καπελωθεί από τους συνήθεις επιτήδειους. Αυτό μαρτυρά και το όνομα ΑΝΤΙ-κάτι κτλ. Το προοδευτικό κίνημα προτείνει δεν αντιλέγει. Αυτό χαράζει δρόμο και βάζει καινούριες ιδέες και λύσεις.

Η πορεία που θα γίνει σήμερα με αφήνει αδιάφορο. Γιατί δεν με ενδιαφέρουν οι 10 διαδηλωτές του ΕΛΑΜ (...που σήμερα δεν θα είναι 10 αλλά πολλαπλάσιοι γιατί η αντί-φα πορεία θα τους συσπειρώσει και θα κουβαλήσουν όλα τα φιλαράκια τους για να δέρουν "ομονοιάτες" ή "Τούρκους" ή "αναρχικούς"). Στο κάτω-κάτω και αυτοί έχουν το δικαίωμα να εκφραστούν και ας τους κρίνει η κοινωνία.


Γιατί για χατίρι δικό τους θα ξεσηκωθούν τόσοι φίλοι και θα ενώσουν τις φωνές τους άθελά τους με τους πιο επιτήδειους  παραχαράχτες του κοινωνικού κινήματος. Για χατίρι δικό τους ίσως κάποιοι να την καταλήσουν σε κέλι αλλά σίγουρα θα ταϊσουν και τα κανάλια για την κοροϊδία των 8μισή.

 Αυτοί που κρύβονται πίσω από όλα αυτά τα αντί-φα και καλά θα έχουν καταφέρει να αποελλομονοιάσουν εντελώς το πολιτικό σκηνικό και τις πολιτικές διεκδικήσεις του προοδευτικού χώρου.

ΑΝΤΙ_ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ γίνεται έξω από το προεδρικό και την βουλή και μάχεται ενάντια στην:

-  ρατσιστική αντιμετώπιση που τυγχάνουν οι μετανάστες από το κράτος μας. Μαζί με την Ελλάδα είμαστε τα μοναδικά ευρωπαϊκά κράτη που προνοούμε ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ χαμηλότερα εισοδήματα (και μηδενική ιατρική περίθαλψη) στους ξένους εργάτες!


 - ρατσιστική και προκλητική αντιμετώπιση των αρρώστων στα κρατικά νοσοκομεία.


 - ρατσιστική αντιμετώπιση των ανέργων, όπου άνεργος = σκάρτος, άχρηστος, ανίκανος, τζεγκένης. 


 - ρατσιστική αντιμετώπιση σε άτομα με "ξεχωριστές" σεξουαλικές προτιμήσεις αλλά και όσων αρνούνται να ακολουθήσουν τα συγκεκριμένα κοινωνικά καλούπια.


 - φασιστική επιβολή στράτευσης και συγκεκριμένου "πατριωτικού"  φρονήματος.


 - φασιστική επιβολή συγκεκριμένου θρησκεύματος στα δημόσια σχολεία και κτήρια. 

- φασιστική πολιτική φίμωση όσων δεν ψηφίζουν λευκό-άκυρο-απέχουν από τις διαδικασίες.

- φασιστική επιβολή αναξιοκρατίας σε όλα τα φάσματα της κοινωνίας. 


- φασιστική καθοδήγηση των πολιτιστικών δρώμενων του τόπου από τους σκηνοθέτες της κομματοκρατίας.


Ο σκοπός μου δεν είναι να κάνω ένα ενδελεχή κατάλογο όλων όσων πρέπει να διεκδικήσουμε αλλά να μετρήσω την ισχύ αυτών των 10 ψώριων που κατάφεραν να αποσπάσουν την προσοχή τόσων προοδευτικά σκεπτόμενων ανθρώπων ούτως όστε να θυσιάσουν την κυριακή τους γι' αυτούς. 







6 σχόλια:

andreas f.stavrou είπε...

Δυστυχώς δε γίνεται διάλογος με οπαδούς.Αυτοί νοιάζονται να είναι υποστηρικτές και να ψάχνουν αντιπάλους.
Πολύ εύστοχοι οι περοβληματισμοί που θέτεις

the Idiot Mouflon είπε...

Να δεις που στο τέλος οι "αντι" θα βοηθήσουν τους ΛΕΑΜίτες στη "δημιουργία αντιπάλου" που τόσο την χρειάζονται.

Άμα όμως μετά από τις όποιες εκδηλώσεις φύουν τούτοι ούλλοι που ήρταν για "περιφρούρηση" ...

(τζεινοι τζιαι να περτέψουν θα γίνει έρανος μετά μουσικής για δικηγόρους)

... θα την πιερώσουν οι 5-6 "κουρούπεττοι" που οι άλλοι θα κόψουν μόνους τους σε κανένα στενό.

Άμα καταλάβουν τη διαφορά αντί-δρασης τζιαι αντίθετης δράσης ... εγώ θα αποκτήσω το κορμίν του Ζβατσενέγκερ στα 23 του.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ

Παντού όπου κυβέρνησε η "αριστερά" μεθόδευσε την ανάπτυξη αυτών των φασιστοειδές ομαδούλων μόνο που πολύ σύντομα έχασαν τον έλεγχο και βρέθηκε πχ στην Γαλλία ο ΛεΠεν με 20%.

Κυρίως εν οι "αριστεροί" που εννα εβρουν αντίπαλο και να βολευτούν Αγρινέ, αντί να βλέπουν τα χάλια τους μαστόρους τους, αληθορούν επίτηδες τζιε θορούν τους τούτους ως διαβόλους.

Αντί να πάσιν να ασκήσουν πίεση για αριστερό πρόγραμμα διακυβέρνησης, για διαμοιρασμό της εξουσίας σε ακόμα μικρότερες κλίμακες κτλ κάθονται και βρίζουν 10 φασίστες για τες απόψεις τους!

Μα εντζιεν τούτοι που αποφασίζουν, εν οι εξουσιαστές και οι αποφάσεις που περνούν είναι σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα πολιτικής επιβίωσης. Αν δεν τους πιέσουμε αυτούς και η πίεση μεταφερτεί σε 10 φασίστες εκάτσαμε πάνω γιατί και οι φασίστες θα πολλήνουν και η κυβερνώντες θα μας τον κάτσουν τέλια, ανενόχλητοι θέμας.

the Idiot Mouflon είπε...

Μα για αυτό η πρώτη φράση είναι διφορούμενη.

Ήδη γίνεται αυτό που περιγράφεις και η παρουσία των ΕΛΑΜίτων έδωσε δικαίωμα ρόλου και στις "περιφρουρήσεις" και στις "θύρες".

Πέραν αυτού όμως, σκέφτου τζιαι τους 5-6 "εναλλακτικούς" που θα φαν το ξύλο της αρκούδας άμα ξεκόψουν μόνοι τους. Οι επιλογές τους τότε ποιες θα είναι; Να στραφούν προς περιφρουρήσεις, ακόμα και εάν αυτές τους θεωρούν επίσης "κουρούπεττους";

Η αποφυγή της σύγκορυσης εδώ δεν είναι μόνο θέμα "μαγκιάς απέναντι στους έτσι" αλλά και "εξυπνάδας για να μην χρειαστούμε τους γιουβέτσι". Αντιλαβού;

the Idiot Mouflon είπε...

Nappy, Yu Hear?

Ανώνυμος είπε...

hear! hear!