Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΟ ΜΑΟ

ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΣΙΓΜΑΛΑΪΒ http://sigmalive.com/news/local/267832


240 πάνοπλοι, εκπαιδευμένοι από Βρετανούς ειδικούς, αστυνομικοί, είναι η απάντηση της αστυνομίας στους χούλιγκαν.
Η ειδική ομάδα που θα συσταθεί, θα ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με θέματα χουλιγκανισμού και θα απαντά στη βία δυναμικά με αντιβία και συλλήψεις.

Οι ΜΑΟ (κάτι μου θυμίζει αυτό το όνομα...) είναι εδώ. Η ομάδα που θα κληθεί να νικήσει σε όποιο γήπεδο χρειαστεί τους αήττητους αρνητικούς πρωταγωνιστές της ποδοσφαιρικής χρονιάς που μας πέρασε, είναι η Μόνιμη Αντιοχλαγωγική Ομάδα της Αστυνομίας.Οι ΜΑΟ θα χωριστούν σε δέκα ομάδες και θα βρίσκονται σε όλες τις επαρχίες. 3 στη Λευκωσία, 3 στη Λεμεσό, 2 στη Λάρνακα, 1 στην Πάφο και 1 στην Αμμόχωστο.
" Ο εξοπλισμός θα βρίσκεται στο σπίτι τους και όταν χρειαστεί θα συγκροτηθούν και θα αντιμετωπίζουν το κάθε τι που συμβαίνει."

Οι ΜΑΟ θα απαντούν στη βία με αντιβία, ενώ θα πρέπει να είναι σε θέση να διαλύουν το πλήθος και να προβαίνουν σε αρκετές συλλήψεις. (δηλαδή αποκλείεται να διαλύσουν πολιτική διαδήλωση;)

Για σκοπούς εκπαίδευσης καταφθάνουν από την Αγγλία ειδικοί σε θέματα αντιμετώπισης επιθετικού όχλου .
"Δεν αποκλείεται στις άμεσες προτεραιότητες να ζητηθεί εξοπλισμός όπως κάποια ρόπαλα τα οποία εκτοξεύουν ηλεκτρικό ρεύμα για ακινητοποίηση."
χμμμμμ......ενδιαφέρον, θα μας τα δανείζετε για τα βιτσιόζικα πάρτυ μας; 
Λέτε κάποιος να τους θυμίσει ότι υπάρχουν δεκάδες νεκροί από αυτά τα ροπαλάκια; 

Επίσης αναμένεται να εξεταστεί η πιθανότητα αγοράς ειδικού πυροσβεστικού οχήματος, με αντιοχλαγωγική χρήση. Όλα αυτά θα συζητηθούν στην ευρεία σύσκεψη που θα συγκαλέσει ο πρόεδρος Χριστόφιας με την επιστροφή του στην Κύπρο. (αριστερός πολιτικός, σε στυλ Ναπολέων!!!)

Η Κυβέρνηση θέλει ξανά να απευθύνει την πρόσκλησή της σε όλους που έχουν ρόλο στην κοινωνία: Κυβέρνηση, κράτος, Βουλή, πολιτικά κόμματα, οργανωμένα σύνολα (να έρθει και το ΣΥΦΑΕΛ να σας πει τα σύκα σύκα;) για να αντιμετωπίσουμε αυτό το φαινόμενο της βίας (τα άλλα φαινόμενα βίας δεν σας πολύ-απασχολούν ε;) που λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις (το φαινόμενο βίας που λαμβάνει τις πιο ανησυχητικές διαστάσεις είναι η αυθαιρεσία των πολιτικών και ο έλεγχος των θεσμών από λόμπυ και άλλα εξωθεσμικά όργανα, η απουσία κοινωνικής αλληλεγκύης και η καλπάζουσα φτώχια ανάμεσα στους νέους)

και που πραγματικά υποβιβάζει τον ίδιο τον πολιτισμό της κοινωνίας μας».  

Α! έχουμε και πολιτισμένη κοινωνία! Ωραίο τούτο!!! Κατά τ' άλλα έχουμε και κρίση και λαμβάνουμε και οικονομικά μέτρα...στραβάρα μας. Πόσο θα κοστίσει όλο αυτό το ΜΑΟ ΜΑΟ; Πόσο καιρό καραδοκούν για να μας το σερβίρουν; Λέτε να είναι γι’ αυτό που προκάλεσε η αστυνομία τόσα και τόσα επεισόδια την φετινή χρονιά, όχι απλά από την ωμή μανία κάποιων μπάτσων, ούτε από την αστραφτερή ανικανότητα της κεφαλής της αστυνομίας;  

Πόσο μερίδιο ευθύνης φέρουν τα ΜΜΕξ που αναμάσησαν τα ψέματα του εκπρόσωπου τύπου της αστυνομίας, για να καθοδηγήσουν την αποδοχή αυτού του φασιστικού ουλαμού από τον κόσμο, όπως πχ η σταθερή αξία στη "δημοσιογραφική" έρευνα : Σωτηρούλλα Χριστοφίδου του ΡΙΚ και οι άλλοι επιτήδειοι του ΑΝΤ1 του σίγμα και των άλλων συμμάχων;

Βρωμιά και δυσωδία. 

Μετά την υπηρεσία των αδιάφθορων μπάτσων που θα "λειτουργούν" για το καλό μας χωρίς νόμους και έλεγχο, τους σερλοκχολμς που θα ρίχνουν μαλακία κρυφακούγοντας τα τηλεφωνήματα μας έρχονται κι οι ΜΑΟ-ΜΑΟ που θα σκοτώνονται με τους χουλιγκανς και άμα λάχει θα διαλύουν και καμιά διαδήλωση που σκοπό θα έχει την "ανατροπή του καθεστώτος".


Μου έρχονται στον νου κάποιες υποθέσεις :

1. Είτε η πολιτική εξουσία βλέπει ότι χάνει την μάχη της ύπνωσης του λαού ο οποίος κάτω από την οικονομική πίεση ξυπνά και διαιρωτάτε τι σκατά συμβαίνει τριγύρω...Βλέπουν οι πολιτικοί ότι η οικονομική μεγαλο-μαφιά τους αφαιρεί μέρα με την μέρα από την εξουσία τους και πως ο λαός οπού να ναι θα τους ζητήσει τα ρέστα.



2. Οι πολιτικοί μας "άρχοντες" είναι λίγο περίεργα επηρεασμένοι από διάφορα απολυταρχικά καθεστώτα του παρελθόντος οι μεν ανατολικά οι δε δυτικά κι ενώ μας πουλάνε πολλή Ελληνισμό φαινεται να μην έχουν και πάρα πολυ επηρεαστεί ιδεολογικά από την ελληνική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...




3. Θυμάστε όταν επί κυβέρνησης Κληρίδη αποφασίστηκε (από ποιους;)  η αλληλοεξόντωση  των μαφιόζικων φατριών; Τότε επικαλέστηκαν ασφάλεια και επέβαλαν τους αστακούς της ΜΜΑΔ και λίγο αργότερα την ομάδα Ζ. Μου θυμίζει ακριβώς την ίδια μέθοδο. Μ΄ένα σμπάρο 2 τρυγώνια αλλά ο Χριστόφιας σαν καλός καπιταληστής σκέφτηκε να τα κάνει 3 τα τρυγώνια. Μήπως αυτοί οι ΜΑΟ-ΜΑΟ έρχονται να επισκιάσουν τις πιο πάνω ομάδες που δημιούργησε και ελέγχει το αντίπαλο "πολιτικό" στρατόπεδο της "δεξιάς"; Θα ντύσουμε σε ΜΑΟ-ΜΑΟ τα δικά μας τα παιδιά, θα προσφέρουμε ηδονή εξουσίας στα δικά μας φασιστάκια; Αυτοι 240 να μας προστατεύσουν AN οι άλλοι σκεφτούν τίποτα περιέργο;




Και σε όλα αυτά ο λαός, ο κοσμάκης, ο ψηφοφόρος; Από ποιόν πραγματικά κινδυνεύει;

1 σχόλιο:

osr είπε...

όσα ετοιμάζουν για την κοινωνία τα εφαρμόζουν πρώτα στα γήπεδα που είναι ο πιο εύκολος στόχος

ξεκίνησαν με τις κάμερες παρακολούθησης και φυσικά συνέχισαν με την βία και την καταστολή

πέρσι η Γενική Ελέγκτρια Χρυστάλλα Γιωρκάτζη είχε κάνει αναφορά σε ένα αξιωματικό της αστυνομίας που από τις υπερωρίες στα γήπεδα είχε βγάλει αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ

πόσοι αστυνομικοί κερδίζουν χιλιάδες ευρώ από τις υπερωρίες

εν τέλει ποιοι έχουν κέρδος από την βία στα γήπεδα