Τετάρτη, 5 Μαΐου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ ΜΠΑΝΚ - ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΛΕ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;

*********************************************************

"Νιώθω υποχρέωση απέναντι στους αδικοχαμένους συναδέρφους μου να πω αυτές τις αντικειμενικές αλήθειες. Στέλνω αυτό το μύνημα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και όλα τα ενημερωτικά sites. Όποιος έχει ακόμα συνείδηση, ας το δημοσιεύσει. Οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν να παίζουν το παιχνίδι της κυβέρνησης.

● Η πυροσβεστική υπηρεσία δεν έχει δώσει έγγραφη άδεια για το συγκεκριμένο κτίριο, η συμφωνία ήταν κάτω από το τραπέζι, όπως άλλωστε γίνεται πρακτικά με όλες τις επιχειρήσεις και τις εταιρείες στην Ελλάδα.

● Το συγκεκριμένο κτίριο δεν διαθέτει πυρασφάλεια και πυροπροστασία, ούτε μελέτη ούτε εγκατάσταση, δηλαδή ψεκαστήρες οροφής, εξόδους διαφυγής, πυροσβεστικές φωλιές. Μόνο φορητούς πυροσβεστήρες, οι οποίοι φυσικά δε μπορούν να αντιμετωπίσουν μια εκτεταμένη πυρκαγιά σε ένα κτίριο φτιαγμένο με προ πολλού ξεπερασμένες προδιαγραφές ασφαλείας.

● Κανένα κατάστημα της τράπεζας δεν διαθέτει προσωπικό εκπαιδευμένο στην αντιμετώπιση πυρκαγιών. Ούτε καν στη χρήση των λιγοστών πυροσβεστήρων. Η διοίκηση προφασίζεται πάντα το κόστος και δεν κάνει ούτε στοιχειώδεις κινήσεις για να προφυλάξει το προσωπικό.

● Ποτέ δεν έχει γίνει άσκηση εκκένωσης οποιουδήποτε κτιρίου από τους εργαζόμενους της τράπεζας ούτε έχει γίνει σεμινάριο από πυροσβέστες, ώστε να δοθούν οδηγίες για τέτοιες καταστάσεις. Οι μόνες ασκήσεις που έχουν γίνει στη Mafrin Bank είναι για σενάρια τρομοκρατικών ενεργειών και διαφυγή των μεγάλων κεφαλιών της τράπεζας από τα γραφεία τους.

● Το συγκεκριμένο κτίριο δεν είχε ειδική πρόβλεψη για φωτιά, παρόλο που λόγω η κατασκευή του είναι πολύ ευαίσθητη κάτω από τέτοιες συνθήκες και παρόλο που ήταν γεμάτο με υλικά από πάνω μέχρι κάτω. Υλικά που παίρνουν φωτιά πολύ εύκολα, όπως χαρτί, πλαστικά, καλώδια, έπιπλα. Το κτίριο αυτό αντικειμενικά είναι ακατάλληλο για χρήση σαν τράπεζα λόγω της κατασκευής του.

● Καμία ομάδα προσωπικού ασφαλείας δεν έχει γνώση πρώτων βοηθειών και πυρόσβεσης, παρόλο που πρακτικά του ανατίθεται με προφορική εντολή κάθε φορά να προστατέψει το κατάστημα. Οι τραπεζικοί υπάλληλοι καλούνται να γίνουν πυροσβέστες και σεκιούριτι ανάλογα με τις επιθυμίες του κάθε κ.Βγενόπουλου.

● Τα στελέχη της τράπεζας απαγόρεψαν κάθετα και κατηγορηματικά στους εργαζόμενους να φύγουν, παρόλο που οι ίδιοι το ζητούσαν επίμονα από νωρίς το πρωί, ενώ επέβαλλαν στους εργαζόμενους να κλειδώσουν τις πόρτες και επιβεβαίωναν συνέχεια τηλεφωνικά το κλείδωμα του κτιρίου. Όποιος φύγει να μην έρθει αύριο για δουλειά, ήταν η μόνιμη απειλή. Τους έκλεισαν ακόμα και την πρόσβαση στο διαδίκτυο για να μην επικοινωνούν με τον έξω κόσμο.

● Εδώ και μέρες επικρατεί πλήρης τρομοκρατία στην τράπεζα σχετικά με τις κινητοποιήσεις, με την προφορική προσφορά "ή δουλεύεις ή απολύεσαι".

● Οι δύο αστυνομικοί της ασφάλειας που δουλεύουν στο συγκεκριμένο κατάστημα για τις ληστείες δεν εμφανίστηκαν σήμερα, παρόλο που τα στελέχη είχαν υποσχεθεί προφορικά ότι θα τους φέρουν εκεί.

Επιτέλους κύριοι, κάντε την αυτοκριτική σας και σταματήστε να περιφέρεστε παριστάνοντας τους σοκαρισμένους.
Είστε οι υπεύθυνοι για αυτό που έγινε σήμερα και σε κάποιο ευνομούμενο κράτος (σαν κι αυτά που κατά καιρούς χρησιμοποιείτε σαν παράδειγμα από τηλεοράσεως) θα ήσασταν ήδη κρατούμενοι για τις παραπάνω πράξεις. Με δόλο έχασαν τη ζωή τους οι συνάδερφοί μου σήμερα. Δόλο της τράπεζας και του κ.Βγενόπουλου προσωπικά, που έδωσε εντολή, όποιος δε δουλέψει να μην έρθει αύριο στο γραφείο."
 **************************************************Μεγάλη αγανάκτηση προκαλεί το γεγονός ότι ΟΛΑ τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης χρησιμοποίησαν το τραγικό γεγονός του θανάτου 3 εργαζομένων -εν ώρα καθήκοντος- για να στρέψουν τα πυρά προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, χωρίς να κάνουν το αυτονόητο καθήκον τους που ονομάζεται "διερεύνηση". Κανένας δεν διερωτήθηκε τι έκανε η διεύθυνση της τράπεζας για να προστατεύσει τους υπαλλήλους της;

Τώρα που την δουλειά την δική τους έκανε ένας υπάλληλος που σίγουρα αύριο θα χάσει την δουλειά του, λέτε να το εκτιμήσουν; Λέτε η κοινωνία να προστατεύσει τώρα αυτόν τον εργαζόμενο που λέει την αλήθεια και απαιτεί ασφαλείς χώρους εργασίας;

Ενορχηστρωμένα τα Μ.Μ.Εξ. προσπαθούν να απαξιώσουν τους διαδηλωτές, και να δικαιολογήσουν τον στρατοκρατικού καθεστώτος τρόπο που αντιμετωπίζονται, σε απόλυτη συμπαιγνία με την κυβέρνηση.

Άσε που συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες η υποψία να είναι προβοκάτορας μπάτσος που έριξε την μολότοφ. Και για να θυμηθούμε πως υποθάλπεται η βία στις διαδηλώσεις και ποιους εξυπηρετά παραθέτω κάποια links:


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΜΑΣΤΕ
ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΒΛΕΜΑΤΑ ΑΛΛΟΥ
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: