Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΜΑΖΙ - ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΚΥΠΡΟΣ 2010!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO

Εκατοντάδες νεο-ναζί διαδηλώννουν ενάντα στους ξένους, επιτίθονται σε άτομα που βρίσκονται στο φεστιβαλ, οι μπάτσοι επιτίθονται κι αυτοί στα άτομα του φεστιβάλ, συλλαμβάνουν 7 από αυτούς (κανένα από τους τραμπούκους), τους βάζουν υποκράτηση και βιοπραγούν εναντίον τους καθ'όλη τη διάρκεια της κράτησης τους. ΚΥΠΡΟΣ 2010!

Σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή, γνωστή για το ξενοφοβικό μένος που εξαπολυεί καθημερινώς, μίλησε κάποιες μέρες πριν την ναζιστική πορεία ο διοργανωτής και είπε : "η πορεία διεξάγεται ενάντια στη λαθρομετανάστευση διότι  οι λαθρομετανάστες, οι μετανάστες, οι ξένοι, οι τουρκοκύπριοι, τρωνε το ψωμί μας, το 30% του κυπριακού ελληνισμού ζεί κάτω από το όριο της φτώχιας και μπλα μπλα μπλα...και μετά μας λένε και φασίστες (οϊ εν η ιδέα σου!!!χαχαχαχαχχα) και μπλα μπλα μπλα" και επεμβαίνει ο ραδιοφωνικός παραγωγός σε έκσταση και με εμφανή κατανόηση σημπληρώνει : πάλι καλά που δεν σας είπανε και πραξικοπηματίες!!!!"

ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Έκαναν την πορεία τους, στιγμες άπειρου κάλλους για την κοινωνία μας αλλά και γι αυτήν της σκάλας που την φιλοξένησε. Άρια φυλή οι σκαλιώτες, ο χίτλερ ήταν περήφανος γι αυτούς. Ένας νεοχαζί σκαλιώτης φαίνεται στο βίντεο να ωρίεται ότι ζούν στην σκάλα 17 χιλιάδες αράπηες και πρέπει ο κυπριακός λαός να πληρώνει γι αυτούς!!!!! Ανάποδος ο ανθρωπος.
Άσε που αν εβλεπε τα αράπικα μούτρα του στο καθρέφτη θα είχε αυτοπυρποληθεί νωρίτερα και θα χάναμε αυτή την ατάκα.

Η Κύπρος είναι κατ εξοχήν ρατσιστικό κράτος, κοπάροντας την μητέρα της την Ελλάδα. Οι ξένοι δια νόμου πληρώνονται λιγότερο από τους ντόπιους. Στην Ευρώπη ΜΟΝΟ εμείς οι δύο οι αρχέγονοι πολιτισμένοι, καλοι χριστιανοί έχουμε τέτοιο νόμο.

Έχω μια απορία...τουτοι ούλλοι οι ανάποδοι..δεν πάν στες ρωσίδες πουτάνες? Ούτε στες κινέζες? Μα πώς να κάμουν διαφορετικά αφού εν τόοοσο κούλουφοι που οι Κυπραίες νεκατσιούν τους. Άρα ή εν αγάμητοι ή εν μεταξύ τους που κάμνουν την δουλειά. Ναι ούτε με Ρώσσους, ούτε με Καταριανούς κάμνουν μπίζινεςςς, τα σόβρακα τους και τα αυτοκίνητα τους μόνοι τους τα πλυνίσκουν, τα κοπελούθκια τους μόνοι τους τα μεγαλώνουν και σπουδάζουν τα στην Κυπρο ή στέλουν τα κι αυτά με την σειρά τους μετανάστες?

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΛΛΟΥΦΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ

11 σχόλια:

Aceras Anthropophorum είπε...

Ο θεός να τους πέψει ξορισμένον τζιαι ζίλικουρτιν να καθαρίσει ο τόπος. Αλλά ακόμα τζιαι ο θεός ανακάτσιασεν τους τζιαι ετράβησεν έσσω του αφήνοντας μας μόνους μας μαζίν τους για να πληρώννουμεν για τες αμαρτίες μας. Ότι πάθουμεν εν χαλάλι μας.

rose είπε...

θα μπορούσε να ήταν παρωδία "hate speach" αν δεν γραφόταν σοβαρά!

Ανώνυμος είπε...

Θα έπερνα σοβαρά αυτή την ανάρτηση αν δεν έβαζες όλους τους Κύπριους και Έλληνες μαζί σε ένα τσουβάλι και τους έφτυνες.

Η στάση σου δεν διαφέρει από αυτή που έχουν οι νεοναζί για τους αλλοδαπούς.

Και τέτοια σχόλια δε:

"Ο θεός να τους πέψει ξορισμένον τζιαι ζίλικουρτιν να καθαρίσει ο τόπος."

που υπονοούν μια γενοκτονία δείχνουν τα πολλά κοινά σημεία που έχουν οι αναρχικοί και οι ναζιστές.

Ακόμη όμως δεν εξήγησες γιατί η ΚΙΣΑ άλλαξε την τοποθεσία της εκδήλωσης και γιατί παρεμποδισε την πορεία.

Και εσείς και αυτοί είσαστε φασίστες. Αλλά τουλάχιστον αυτοί δεν το παίζουν αγγέλοι.

koutso είπε...

Παναγία μου τι θα δούμε τους επόμενους μήνες,μόνο που το σκέφτομαι,φοβούμαι.Πρέπει όμως να ξεκαθαρίσουμε κάτι: η διαμαρτυρία πρέπει να γίνεται για την ανοχή που δείχνει το κράτος για τους λαθρομετανάστες και αυτούς που απομιζούν το κράτος κάτω απο την ομπρέλλα του πολιτικού ασύλου.Οι υπόλοιποι νόμιμοι οποιασδήποτε φυλής έχουν το δικαίωμα να ζούν μαζύ μας όπως άλλωστε και τόσοι Κύπριοι ή Ελληνες είχαν ή έχουν μεταναστεύσει κάπου αλλού.Αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση σύντομα θα γίνουμε και εμείς ...μετανάστες!

Ανώνυμος είπε...

καταρχην αγαπητοι τουρκοκυπριοι που ειδατε τους ναζι?εφκαλετε σκολειο ναι η οχι?οχι δεν εφκαλετε ,εφκαλετε το αναρχοκομμουνιστικο σχολειο της εδον οπου οι φιλοι ειναι εχθροι και οι εχθροι φιλοι.χωρις ντροπη κυριοι εγκληματιες βαφτισατε ανθρωπους 40 και ανω ναζι.χωρις ντροπη βαφτιζετε τους παρανομους μεταναστες νομιμους.χωρις ντροπη προτρεπετε τους ξενους να διαπραξουν εγκλημα.χωρις ντροπη στησατε κυκλωματα διακινησης λαθρομεταναστων,χωρις ντροπη παιρνετε τα λεφτα του φτωχουν για να καμνετε παναηρκα τζε ενα παραωνετε βρωμοξενους.χωρις ντροπη απολυετε τον κυπριο εργαζομενο και οταν διαμαρτυρηθει τον λενε ναζι η του απαγορευετε να κανει διαμαρτυρια.ο φασισμος στο μεγαλειο.κατω ο φασισμος.εξω οι κοκκινοι φασιστες.εξω οι τουρκοι του ακελ απο την κυπρο.η τουρκια το ιραν το πακισταν ειναι αλλου.κατω ο δειθνισμος σας που καποτε πολεμουσατε ψευδως.δειτε ρε κουνισηλοι ποσο κοσμο εδιωξετε που την δουλεια του ζτε μετα να μιλησετε.εβαλετε την κελε σας μες στην βουρκα.εν το ξερετε ακομα.ειστε η πιο αχρηστη εθνοπροδοτικη κυβερνηση του αιωνα

Ανώνυμος είπε...

παράδειγμα "τρικυμίας έν κρανίω"
ο προηγούμενος.

KAZANI είπε...

οταν το μίσος είναι ο οδηγός τέτοια εγκεφαλικά ττουμπαρίσματα προκαλούνται...

Φίλε "ανώνυμε 10 Νοεμβρίου 2010 3:12 π.μ." το καζάνι ουδέποτε διεκδήκησε σοβαρότητα, οπότε μην ανησυχείς.

Δεν βλέπω που βάλαμε στο ίδιο τσουβάλι "όλους τους Κύπριους και Έλληνες" είπα ότι έχουμε τους ίδιους ρατσιστικούς νόμους κάτι που καθιστά το κράτος μας ρατσιστικο. Όχι μόνο όσο αφορά τους μετανάστες αλλά και για τις γυναίκες παρεπιμπτόντος (ελπίζω να μην μας πείτε ότι κι οι γυναίκες μας τρώνε το ψωμί μας...και να κάνεται πορείες)
Είναι φρικιαστικό που δια νόμου αυτοι οι ανθρωποι ειναι "ΛΑΘΡΑΙΟΙ" και που φτάσαμε σε σημείο να γίνονται βίαιες διαδηλώσεις εναντίον τους.

Τα περί ακελικά,εδον κτλ είναι το λιγότερο γελοία, ειδικά όταν αναφέρονται σ'αυτό το ιστολόγιο που πάντοτε έβαλλε κατά της κομματοκρατίας. Η οποία είναι η καλύτερη σας φίλη αγαπητα σριλανκοαναγιούμενα φασιστάκια, αυτή η καρτάνα σας σούζει όπως την σημαία, όποτε σας χρειαστεί για τα δικά της τερτίπια.

Όμως έχω απορείες για τα συμβαντα στην λάρνακα. Πού ήταν η αστυνομία να αποτρέψει την αναμενόμενη σύγκρουση? Γιατί περίμεναν να γίνει μπάχαλο για να επιστρατευτούν και μάλιστα επιτέθηκαν παρέα με τα ναζάκια στα άτομα του φεστιβάλ? Η αστυνομία δεν είναι όργανο της κυβέρνησης? Είναι ολοφάνερο ότι ήταν στημενο και απορώ ποιοί να είναι οι λόγοι.

Τελευταία απορία, όλοι αυτοί οι νεοχαζοί γιόρτασαν την 28 του Οκτώβρη και αν ναι, για ποιό λόγο?


ΥΓ. Φίλε Κώστα, καποιες φορές πιστεύω η αλληλεγκύη και η ανθρωπια είναι καθήκον και δείγμα πολιτισμού, δεν πρέπει να θεωρείται ότι "απομίζούν". Πρέπει μάλιστα να κάνουμε πολύ περισσότερα, δεν φτάνουν καποιες δεκάρες. Η μεταναστευτική πολιτική είναι διεθνές ζήτημα αφού η μαζική μετακίνηση πληθυσμών είναι αποτέλεσμα της παγκοσμιας οικονομίας, της οποίας σίγουρα δεν ευθυνόμαστε πρώτοι εμείς. Αλλά όπως απομιζούμε έμεις κανονικά και με τον νόμο τα φτηνα εργατικά χέρια, είτε στις οικοδομές, είτε στην σφαγή κοτόπουλων, είτε στη γεροκόμηση της γαγιάς μας, Θα πρέπει να αποδεκτούμε και μια μικρή επιστροφή του υπερκερδους μας προς τα πιο αποδεκατισμένα θύματα της πραγματικότητας.

KAZANI είπε...

κι επείδη μας θέλουν καποιοι σοβαρούς, λέμε να πούμε και κανένα αστειάκι:

http://www.youtube.com/watch?v=0IWssynUc4c&feature=share

Ανώνυμος είπε...

mpatsoi kai nazi....
ola ta katharmata douleuoyne mazi...


Metanastes eimaste oloi.

rose είπε...

μην το παιρνεις προσωπικά
δεν σε αφορουσε αλλωστε

KAZANI είπε...

δεν το πήρα προσωπικα, αστείο έκανα.