Τρίτη 11 Μαΐου 2010

169.000.000

169 εκατομμύρια ζητιάνεψε από την κυπριακή big-mafia η επιτροπή οικονομικών της βουλής. "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ" απάντησε ο don Αρχιεπίσκοπος, φακκάτε πάνω-κάτω, πάρτε με δικαστήριο τζι αν κερδίσετε καλώς, αλλιώς παρατάτε με, μια τζιαί καλήν. Έτσι τους είπε.

Η περιουσία της εκκλησίας ανήκει στον λαό και δεν θα τα δώσω στο κράτος! Τι εννοεί ο ποιητής;  

Εντάξει, είσαι παρακράτος! Είσαι και αυτοκέφαλος, υδροκέφαλος, ξεροκέφαλος κτλ

Εμείς οι γέριμοι δεν έχουμε υποτίθεται δημοκρατία; Δεν έπρεπε να συλληφθεί και να καταδικαστεί σε φυλάκιση και καταβολή ηχηρού προστίμου, όπως δηλαδή θα πάθαινε καθένας από εμάς;

169,000,000 ευρώ! Μόνο για τις μεταβιβάσεις των οικοπέδων! Σκεφτείτε πόσα έκρυψαν κάτω από το μαξιλάρι, σκεφτείτε τις υπόλοιπες εμπορικές συναλλαγές της εκκλησίας μας...ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ! 

169,000,000 δεν τα χωρεί η μηχανούα μου να τα γράψω για να κάνω υπολογισμούς...
169,000,000 ευρώ είναι σχεδόν 3 φορές η οικονομική βοήθεια της Κύπρου προς την "μητέρα" πατρίδα.  
169,000,000 ευρώ είναι 170 βίλλες νεόπλουτων Κύπριων, στους λόφους πέριξ των πόλεων μας.
ΑΛΛΑ
είναι και 112666,67 τετραγωνικά μέτρα που θα μπορούσε το κράτος να προσφέρει σε νέους μη νεόπλουτους...(σατανική σύμπτωση το 666 στον πιο πάνω αριθμό, δεν φταίω)
ΔΗΛΑΔΗ 
περίπου 980 large τριάρια ή 1400 large δυάρια.

θα μπορούσαν δηλαδή 980 οικογένειες με 2 μωρά να αποκτήσουν στέγη χωρίς να χρεωθούν για μια ζωή στες τράπεζες ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ αν η εκκλησία πληρώσει μια πολύ μικρή μερίδα από τους φόρους που της αναλογούν!

Θα μπορούσε επίσης να πληρώνει κατ’ οίκον νοσηλευτική φροντίδα σε 1000 γριές (αντί να λιώνουν στα γεροκομεία) για 211 μήνες δίνοντας δουλειά και σε πολλούς νέους και νέες. 

Ο καθένας ας κάνει τους υπολογισμούς του με βάση τα ερεθίσματα του. 

Το ζήτημα είναι ότι είναι πολλά τα λεφτά και μας αφορά ΟΛΟΥΣ. Λένε για την κρίση, όλοι οι ιδιωτικοί υπάλληλοι υποχρεώθηκαν παγοποίηση του μισθού τους, άλλοι απολυθήκαν, άλλοι δεχθήκαν εξευτεΛΗΣΤΙκούς όρους εργασίας, δεν γίνετε κύριοι να το δεχθείτε και αυτό!
Δεν είναι ζήτημα δεξιού-αριστερού-κεντρώου-πατριώτη-άθεου κτλ 

Είναι θέμα αρχής. Όποιος κάνει business πληρώνει φόρο, αναλόγως με το κέρδος που αποκομίζει. Αυτά τα λεφτά χρησιμοποιούνται για να ρολάρει το κράτος, να δουλεύουν τα σχολεία, τα νοσοκομεία, οι δρόμοι κτλ. (όσο σπάταλα κι αδιαφανώς και να γίνεται αυτό είναι άλλο θέμα)

Είναι θέμα δικαίου, ισονομίας. 
Είναι ανάγκη να ξεσηκωθεί ο κόσμος και να απαιτήσει να τεθεί ένα τέλος σε αυτήν την κλοπή. Όχι άλλο ξέπλυμμα - πληρώστε φόρους.



το πιο πάνω logo κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet μην διστάσετε να το χρησημοποιήσετε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΟΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!

aspromavro είπε...

καζάνι θέλω να το αναδημοσιεύσω στο μπλοκ μου οικονομικα σκέττα αλλά θέλω να ξέρω αν οι αριθμοί δαμέ εν ρεαλιστική ζαι σωστοί

Ανώνυμος είπε...

ασπρόμαυρε...δεν φημιζομαι για τις γνώσεις μου στα οικονομικά αλλά οι πράξεις που έκανα είναι απλές. Τα ΜΜΕξ είπαν για τα 169 εκ.
Αν το τετραγωνικό μέτρο στην αγορά κοστολογείται γύρω στα 1500ευρώ, το δυάρι έχει περίπου 80τμ και το τριάρι 115τμ, προκειται ακολούθως, γι απλές διαιρέσεις που μπορεί να εξακριβώσει ο καθένας.

Κάποιος με περισσότερες γνώσεις θα μπορουσε κάλλιστα να μας πει και πόσες άλλες οικογένιες θα εποφελούνταν αν με αυτά τα λεφτά κτίζαμε 1400 δυάρια...